Anpassade Banderoller och Vepor - Exakt som du Vill ha dem

Är du redo att beställa högkvalitativa banderoller och vepor som gör ditt budskap synligt och fångar uppmärksamheten?

Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika behov och få en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa enastående visuella lösningar som verkligen gör intryck.

Vi rekommenderar att filenerna är i PDF, AI eller EPS format. Filer i format som .ai, .indd eller .pub behöver sparas om till ett printbart format.

För bästa kvalitet bör filen ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar 150 DPI. Använd färgrymden CMYK för korrekt färgåtergivning.

Banderoller efter Dina Önskemål

Hos oss kan du skräddarsy din banderoll precis som du vill ha den. Välj material, efterbehandling och storlek och få ett pris direkt på email.

Frontlit Banderoll

Vår mest populära duk! En matt vinylduk av hög kvalitet med fantastisk färgåtergivning. Denna mjuka, flamskyddade duk (brandklass B1) passar perfekt för både inomhus- och utomhusbruk.

Mesh Banderoll

En robust duk, särskilt anpassad för storformatstryck och utomhusbruk, exempelvis för banderoller och fasadvepor. Mesh eller nätbanderoll, har små hål som låter luft passera genom, vilket gör den idealisk för blåsiga förhållanden. Brandklass B1.

Leveranstid

Din vara skickas inom 5 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt din order. Beställningar granskas manuellt inom 24 timmar.

Banderoller Banners
Varför Välja Våra Banderoller och Vepor?
Premiumkvalitet

Våra banderoller och vepor tillverkas av noggrant utvalda material, vilket garanterar långvarig hållbarhet och färgstyrka. De är designade för att tåla både inomhus- och utomhusförhållanden, vilket gör dem till ett idealiskt val för alla typer av miljöer.

Anpassade Lösningar

Vi erbjuder ett brett utbud av anpassningsmöjligheter för att säkerställa att våra banderoller och vepor exakt uppfyller dina specifika behov. Välj mellan olika storlekar, former och designalternativ för att skapa en unik och effektiv visuell lösning för ditt varumärke eller evenemang.

Snabb och Tillförlitlig Leverans

Vi förstår vikten av tidskänsliga projekt. Därför har vi effektiva produktions- och leveransprocesser som säkerställer att du får dina banderoller och vepor snabbt och utan krångel, direkt till din dörr.

Enkel och Smidig Beställningsprocess

Vår användarvänliga beställningsprocess gör det enkelt för dig att få precis det du behöver. Välj dina preferenser, ladda upp din design och låt vårt erfarna team ta hand om resten. Vi är här för att stödja dig genom varje steg av processen.

Behöver du hjälp med att skapa en tryckfil?
Catscreen AB Logga

Logga in i kundzon

Har du fortfarande inget konto? Bli Medlem
Glömt ditt lösenord? Begär nytt lösenord