Kioskflaggor - Effektiva och Tydliga Skyltar för Din Verksamhet

kioskflaggor | Catscreen AB

Fånga Kundernas Uppmärksamhet med Våra Kioskflaggor
Kioskflaggor är ett utmärkt sätt att locka kunder till din verksamhet. Våra högkvalitativa kioskflaggor mäter 60×40 cm och är dubbelsidigt tryckta, vilket garanterar att ditt budskap alltid visas tydligt och korrekt.

Hållbara och Väderbeständiga
Tillverkade av mjukt plastmaterial är våra kioskflaggor både hållbara och väderbeständiga, vilket gör dem perfekta för både inomhus- och utomhusbruk. De är designade för att framhäva ditt budskap effektivt under alla förhållanden.

Komplett Paket
Våra kioskflaggor levereras komplett med bildvåd, tryck och ställning, vilket innebär att du inte behöver köpa till extra tillbehör. Detta gör beställningsprocessen enkel och bekymmersfri.

Anpassade Motiv
Priset utgår från att samma motiv används på alla flaggor. Om du önskar flera flaggor med olika motiv, vänligen kontakta oss innan du lägger din order så hjälper vi dig att ta fram en lösning som passar dina behov.

Leveranstid
Vi skickar din vara inom 6 arbetsdagar efter att vi har kontrollerat och godkänt din order. Alla order kontrolleras manuellt inom 24 timmar för att säkerställa högsta kvalitet.

Beställ Dina Kioskflaggor Idag och Gör Ditt Budskap Synligt!

Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika behov och få en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa enastående visuella lösningar som verkligen gör intryck.

Vi rekommenderar att filenerna är i PDF, AI eller EPS format. Filer i format som .ai, .indd eller .pub behöver sparas om till ett printbart format.

För bästa kvalitet bör filen ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar 150 DPI. Använd färgrymden CMYK för korrekt färgåtergivning.
Catscreen AB Logga

Logga in i kundzon

Har du fortfarande inget konto? Bli Medlem
Glömt ditt lösenord? Begär nytt lösenord