Rollups - Perfekt för Mässor och Evenemang

Rollup - Perfekt för Mässor och Evenemang

Rollup Standard är den perfekta lösningen för att effektivt visa upp ditt varumärke på mässor, evenemang och konferenser. Med sina imponerande 200 cm i höjd och valfri bredd på 85 cm eller 100 cm, erbjuder våra rollups tillräckligt med utrymme för att ditt budskap ska synas och göra intryck.

Varför Välja Rollup?

Maximera Synligheten
Med en höjd på 200 cm säkerställer våra rollups att ditt budskap syns på långt håll. Den breda ytan ger dig friheten att inkludera alla viktiga detaljer och grafik som representerar ditt varumärke på bästa sätt.

Enkel Montering och Transport
Rollup Standard är designad för enkel montering och transport. Med den medföljande bärväskan kan du snabbt sätta upp och ta ner din rollup, vilket gör den idealisk för frekvent användning på olika evenemang.

Högkvalitativt Material
Våra rollups är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och lång livslängd. Den robusta basen och den slitstarka duken säkerställer att din rollup står stadigt och ser professionell ut vid varje användningstillfälle.

Snabb och Pålitlig Leverans
Vi förstår att tid är avgörande, särskilt inför stora evenemang. Därför erbjuder vi snabb och pålitlig leverans för att säkerställa att din rollup är redo när du behöver den.

Beställ Din Rollup Idag

Beställ din Rollup Standard idag och ge ditt varumärke den uppmärksamhet det förtjänar. Med våra högkvalitativa rollups kan du vara säker på att alltid göra ett starkt och professionellt intryck.

Vi rekommenderar att filenerna är i PDF, AI eller EPS format. Filer i format som .ai, .indd eller .pub behöver sparas om till ett printbart format.

För bästa kvalitet bör filen ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar 150 DPI. Använd färgrymden CMYK för korrekt färgåtergivning.
Catscreen AB Logga

Logga in i kundzon

Har du fortfarande inget konto? Bli Medlem
Glömt ditt lösenord? Begär nytt lösenord